Information om Träd och Buskar


TRÄD & BUSKAR – STOMMEN I TRÄDGÅRDEN

Träd och buskar utgör stommen i varje trädgård, de sätter upp ramarna och ger djup åt trädgården, man skulle kunna likna det vid ett hus där träden är trädgårdens tak och buskarna dess väggar.

När man ska planera en tomt börja gärna med att planera för var träd och buskar ska stå.
Många buskar är fina som de är medan många använder buskar för att skapa rum i trädgården eller utgöra insynsskydd. De kan även användas för att få huset att bli lite mjukare.

Träden skapar stämning och ger perspektiv till trädgården. En varm sommar dag kan det vara skönt att få krypa in i skuggan av ett fint träd och bara känna den ljumma vinden.

Välj rätt träd för din trädgård

Vila i en hängmatta under ett träd med bra bok, det är livskvalitet. Välj träd efter storlek på trädgården. Det finns träd i alla modeller. Det finns träd med luftig krona, vissa vida eller smala, vissa med tydlig krona och andra mer pilformade.

När man väljer träd är det viktigt att tänka framåt och planera för att trädet kommer att växa och bli stort med tiden.

Stort utbud

Vi har ett stort utbud av både träd och buskar, kontakta oss gärna om det är något speciellt du önskar.
Vi har möjlighet att ta hem buskar och träd på beställning så kolla med personal i växthuset om ni har specifika önskemål.Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.