Om oss


Annicas Handelsträdgård

Piteås största handelsträdgård med eget växthus på 1500 m²

 

Allt för din trädgård

Vi säljer växter till bra priser för alla tillfällen, både till dig som privatkund men även till kommuner, församlingar och privata företag. Vi har ett stort utbud av sommarblommor, prydnadsgräs och kryddor som ökar starkt i popularitet.

Utanför växthuset hittar du vårt breda sortiment av träd, buskar, perenner, jord, gödsel. Dessutom allt du behöver för att anlägga en damm hemma i trädgården. Vi är återförsäljare till Pondteam med nordens största sortiment för trädgårdsdammar.

 

Växter för alla tillfällen

I vår butik i växthuset hittar du krukor, fat, redskap och andra trädgårdsprodukter samt snittblommor och krukväxter för olika tillfällen. Behöver du hjälp att komponera en kruka eller bukett så hjälper vi gärna till. Vill du odla upp dina plantor från grunder har vi ett stort sortiment av fröer, odlingslådor, sättpotatis och lökar med mera.

Kör du bil finns en stor parkering precis utanför växthuset. Med cykel tar det ca 10 minuter från centrum om du följer cykelvägen mot Kullen. Passa på att förena cykelturen med ett besök i vår härliga växthusmiljö.

Om ni har frågor eller vill veta något speciellt, så använd gärna vårt kontaktformulär.

Ditt Namn (Obligatoriskt)

Ditt Telefonnummer (Obligatoriskt)

Din E-Post (Frivillig)

Ditt Meddelande (Obligatoriskt)Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.