Om oss


 • Annica
 • Maria
 • Anna
 • Marianne
 • Katarina
 • Jonathan "Jonte"

ANNICAS HANDELSTRÄDGÅRD

Piteås största handelsträdgård med eget växthus.

ALLT FÖR DIN TRÄDGÅRD

Vi säljer växter för alla tillfällen, både till dig som privatkund men även till kommuner, församlingar och privata företag. Vi har ett stort utbud av sommarblommor, prydnadsgräs och kryddor.

Utanför växthuset hittar du vårt breda sortiment av träd, buskar, perenner, jord och gödsel. Vi har också allt du behöver för att anlägga en damm. Vi är återförsäljare till Pondteam med Nordens största sortiment för trädgårdsdammar.

VÄXTER FÖR ALLA TILLFÄLLEN

I vår butik i växthuset hittar du krukor, fat, redskap och andra trädgårdsprodukter, men vi har också snittblommor och krukväxter för olika tillfällen. Behöver du hjälp att komponera en kruka eller bukett så hjälper vi gärna till. 

Vill du odla upp dina plantor från grunder har vi ett stort sortiment av fröer, odlingslådor, sättpotatis och lökar med mera.

Bil eller cykel

Kör du bil finns en stor parkering precis utanför växthuset. Med cykel tar det cirka 10 minuter från centrum om du följer cykelvägen mot Kullen. Passa på att förena cykelturen med ett besök i vår härliga växthusmiljö.


Kontakta Oss

  Ditt Namn (Obligatoriskt)

  Ditt Telefonnummer (Obligatoriskt)

  Din E-Post (Obligatoriskt)

  Ditt Meddelande (Obligatoriskt)

  Jag är redo (obligatorisk)  Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.