Snittblommor


SNITTBLOMMOR – ETT VANDRANDE LEENDE

En bukett blommor, ett tjusigt arrangemang kan vara skillnaden mellan succé och fiasko. Blommors inverkan på såväl kärlek- och affärsrelationer ska inte underskattas. En rätt komponerad bukett som ges vid vid rätt tillfälle kan vara det som avgör.

Snittblommor kan vara en vackert bunden bukett, ett blomsterarrangemang i en skål med oasis eller en bunt blommor som ska arrangeras.

Hur tar jag hand om mina snittblommor

En bukett som är arrangerad av en florist är hopsatt för att blommorna ska komma till sin rätt. Lös därför inte upp buketten. Skär en ny, sned snittyta på stjälkarna och korta eventuellt längden för att anpassa till vasen.

Rensa bort de blad som kommer att hamna under vatten. Blad i vattnet påskyndar bakterietillväxten, vilket gör att blommornas hållbarhet försämras.

Vi hjälper dig gärna

Kontakta oss för att boka en personlig bukett eller annat blomsterarrangemang som passar just dina ändamål. Ring 0911-66050 eller maila info@annicashandelstradgard.se

Kika på vårt andra växtmaterial – klicka härDenna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.