Sommarblommor


SOMMARBLOMMOR – ETT FÄRGGLATT NÖJE

Sommarblommor är det vardagliga begreppet på ettåriga växter. På fackspråk kallas ettåriga växter för annueller och det betyder att de fullbordar sin livscykel under en säsong.

På våra norra breddgrader trivs sommarblommor extra bra med våra ljusa sommarnätter. Med sina klara färger skapar de lyster och prakt i våra trädgårdar.

Möjligheten att variera sig är stor och varje säsong är en ny chans att skapa något nytt i trädgården på balkongen eller uteplatsen. Sommarblommorna är enkla och roliga att odla, då man ser snabba resultat.

Plantering av sommarblommor är utmärkt i såväl rabatt som amplar och krukor. För att kunna njuta av din blomma under hela sommaren så rekommenderar vi näringsrik jord.

Vårt sortiment

På Annicas Handelsträdgård driver vi upp de flesta av våra sommarblommor själva i vårt stora växthus. Sticklingar av Surfina, Million Bells, Pelargonior m.m. finns att tillgå under våren. Sortimentet av sommarblommor är brett t.ex. penséer, tagetes, petunior och lobelia och mycket mer.

Kika på vårt andra växtmaterial – klicka härDenna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.